23948sdkhjf

De mest populære bilfarver

Sølv, sort og hvid ligger stadig højest på den globale hitliste for 2009.
DuPont har for 57. gang netop udgivet sin årlige rapport om de mest populære bilfarver i verden (Global Automotive Colour Popularity Report), som er den oprindelige og mest ansete kilde, når det gælder oplysninger og trends vedrørende bilfarvers popularitet. Det afsløres, at sølv, sort og hvid stadig ligger højest på den globale hitliste for bilfarver i 2009.

Selv om der fortsat er geografiske forskelle, antyder rapporten, at der er en vedvarende, global overensstemmelse i farvevalget, idet farvepræferencerne bliver mere og mere homogene på tværs af grænserne. Mens de tre mest populære farver - sort, hvid og sølv - stadig dominerer på verdensplan, står sort i Europa for 27 procent af markedet og bliver stadig mere populær end sølv, som står for 20 procent af markedet. Hvid vinder frem og er det 5. mest populære farvevalg med 10 procent af markedet.

- En af grundene til, at DuPont udarbejder denne rapport, er, at vi holder nøje øje med nye bilfarver og teknologiske fremskridt i branchen som helhed og samtidig er med til at udvikle fremtidens farvepaletter. Takket være de stærke bånd til DuPonts OEM-lakdivision kan DuPont Refinish hurtigt udvikle nye lakfarver til lakreparationer, som svarer til de seneste OEM-farver, forklarer Linda Van Calster, marketing- og kommunikationschef for DuPont Refinish EMEA.

Rapporten fremhæver det faktum, at kulturelle, sociale og demografiske påvirkninger kan ændre regionale tendenser med tiden. Det vil sige at farvepræferencerne ændres fra år til år som følge af en lang række faktorer, herunder typen af biler der lanceres, mindre bilmodeller på markedet, forbrugerpræferencer og endda økonomiske forhold.

DuPonts rapport om de mest populære bilfarver i verden er den eneste rapport i branchen, der omfatter detaljerede oplysninger om bilmarkedet i en lang række lande og regioner over hele verden.

Rapporten kan læses i sin helhed på http://www2.dupont.com/Automotive/en_US/...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096