23948sdkhjf

Genvalg af årets forhandler

Med en markedsandel betydeligt over landsgennemsnittet, er AutoLindvang kåret som Årets Renault-forhandler – for andet år i træk.
Det har ikke været nogen dans på roser at forhandle biler i året der er gået – noget alle bilforhandlere kan skrive under på. Men, at det ikke er nogen grund til at slække på servicen, er AutoLindvang et forebilledligt eksempel på.

Sidste år vandt Auto Lindvang nemlig også prisen som Årets Renault-forhandler, men trods krisen har AutoLindvang bevaret fokus, og har opnået endnu flere tilfredse kunder i året, der er gået.

Ja, faktisk er andelen af helt tilfredse kunder nu på de maksimale 100 procent. Direktør Torben Lindvang er naturligvis glad for titlen som han mener er grundlagt via en medarbejderkultur, hvor man tager ansvar.

- Vores medarbejdere er ansvarsfulde og omhyggelige. De ikke lover mere end de kan holde, og de tager ansvar for det de laver – hvad enten det er en sælger, en mekaniker eller en ansat på kontoret. Det er en kultur, der gennemsyrer vores virksomhed, og det er vel grundlæggende årsagen til, at vi fortsætter med at forbedre os, og igen i år er blevet hædret af Renault, siger Torben Lindvang.

Prestige-titel

Årets Renault-forhandler er den mest prestigefyldte titel, der uddeles af Renault Danmark. Det er en titel, der kræver resultater og engagement ud over det sædvanlige – og det har man hos AutoLindvang.

Blandt andet fremhævede Renault Danmarks direktør, Henrik Bang under kåringen, at AutoLindvang er yderst aktiv i det lokale område – også i ting, der ikke har noget med bilsalg at gøre. Noget som direktør Torben Lindvang også har fokus på og prioriterer.

- Vi lever naturligvis af at sælge biler, men jeg føler det er vigtigt, at man viser interesse for andet end sin egen forretning. I Åbenrå er vi for eksempel meget aktive indenfor triatlon og cykling, og i Sønderborg er vi blandt andet aktive i foreningen Kultur i Syd. Har man ressourcerne til det, skal man kigge ud over sin egen næse, og vi vil gerne medvirke til at skabe aktiviterer i vores område, som gør det til et attraktivt sted at være, siger Torben Lindvang.

Og en rettelse. Det lykkes Motor-magasinet at få bragt en forkert kombination af foto og tekst, da vi i avisen 25. januar omtalte en anden hædret Renault-virksomhed. Derfor bringes foto af Sondrup Bilcenters ledelse, som modtog hæderen som Årets værksted igen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079