23948sdkhjf

Verdens ledere kører i grøn Audi

World Economic Forum kører den nye Audi A8.
Når verdens ledere igen samles til topmøde i Davos i Schweiz den 27. til 31. januar, bliver de fragtet både sikkert og miljørigtigt rundt mellem møderne. Det sker primært i den helt nye Audi A8L 3.0 TDI, som ingen problemer havde med at opfylde topmødets restriktive "Green Eco" kriterier for brændstofforbrug og emission.

Audis nye topmodel Audi A8 (3.0 TDI V6) kører 15,2 km/l, og CO2 udledningen er på blot 174 g/km, hvilket er over 21 procent bedre end den tidligere model. Den nye Audi A8 kan opleves hos de danske Audi forhandlere fra april.

Den nye Audi A8 har allerede vundet en designpris, nemlig Award for Design Excellence. Det er imidlertid ikke kun inden for design, at Audi topper listerne. Mærket med de fire ringe er også blevet kåret til Green Car of the Year med Audi A3 TDI clean diesel.

I forbindelse med topmødet stiller Audi mere end 190 biler til rådighed, der foruden den nye Audi A8 også tæller eksempelvis Audi Q5 2.0 og 3.0 TDI quattro samt Audi A6 Avant 2.7 og 3.0 TDI quattro.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062