23948sdkhjf

Det muliges kunst

Marion Pedersen stemmer ja til lavere skrotgrænse efter ændring med fradrag på 5120 kroner.
- Der er så langt som vi kunne komme, siger Marion Pedersen (V) om sin partifælle, skatteminister Troels Lund Poulsens (V) ændringsforslag, der mildner stramningen af reparationsgrænsen med et fradrag for sikkerhedsudstyr på samlet 5120 kroner.

Marion Pedersen stemmer ja til lovforslaget, og dermed er alle spekulationer om regeringens manglende 90. mandat afværget.

Hun er tilfreds, men ikke fuldt tilfreds med fradraget for sikkerhedsudstyr på 5120 kroner, hvilket knap svarer til en enkelt airbag.

- Jeg havde helst set ingen ændringer af de gamle regler, men dette er åbenbart det muliges kunst. Det er en af de ting, jeg har foreslået, så det kan jeg kun være tilfreds med. Jeg er glad for, de har hørt på hvad en samlet branche har sagt, siger Marion Pedersen.

Hendes accept indebærer tillige, at bunkelovforslaget ikke bliver delt, som henholdsvis Liberal Alliance, Socialdemokratiet og SF foreslår for at holde skrotgrænse, varmeafgift og hotelmoms adskilt.

Fradraget forhøjer den faktiske reparationsgrænse fra 65 til 70 procent for en bil til 100.000 kroner, mens reparationsgrænsen bliver 67 procent for en bil til 250.000 kroner. En bil til 50.000 kroner får den gamle reparationsgrænse på 75 procent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067