23948sdkhjf

Jysk grossist fusion

Sammenlægning af au2parts kolding og Renové ApS. Alle tre afdelinger bevares.
Ved årsskiftet blev au2parts kolding ApS en del af den kendte reservedelsgrossist i Vejen og Esbjerg, Renové ApS - i daglig tale "au2parts vejen" og "au2parts esbjerg".

Sammenlægningen er gennemført for at øge leveringsevnen og optimere logistikken til kunderne langs motorvejen mellem Kolding og Esbjerg. Der sker ingen ændringer på det personalemæssige område, ligesom alle tre afdelinger og telefonnumre bevares, oplyser en pressemeddelelse.

Lars Nicolaisen fra Kolding kommer til at fokusere på kunderne i stor-Kolding, mens Knud Henriksen vil køre primært i Vejen og Esbjerg området. Samtidig er Uffe Bendtsen ansat som ny sælger til Esbjerg/Ribe området. Han kommer fra en konkurrent i Ribe området.

Knud Henriksen, der har arbejdet i Renové regi i mere end 31 år, glæder sig over styrkelsen af virksomheden.

- Vi får nu ikke alene en bredere programdækning til vores kunder, men vi vil også kunne give kunderne endnu mere opmærksomhed i markedet. Varer vil kunne komme hurtigt frem til det enkelte værksted, blot varen findes på et af vore lagre og kunderne vil med det samme i kataloget kunne se, at vi har varerne på lager. Endelig bindes vore lagre sammen med Centrallageret (CAC) i Århus med tre daglige linjeture, der betyder, at vi hurtigt vil kunne levere hele CAC’s program, bestående af mere end 50.000 lagerførte varenumre, siger Knud Henriksen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157