23948sdkhjf

Michelin og Volvo i samarbejde

Leverer lastvognsdæk til Volvo til originalmontering på køretøjer, der monteres i Nordamerika, Sydamerika og Europa.
Michelin og Volvo koncernen har underskrevet en ny kontrakt, som indebærer, at Michelin fortsat er Volvos primære dækleverandør, et samarbejde som har bestået siden 2003. De to virksomheder besluttede samtidig at samarbejde omkring nye innovationsprojekter.

Ifølge den kontrakt, som blev underskrevet den 25. januar 2010, kommer Michelin til at levere lastvognsdæk til Volvo til originalmontering på køretøjer, der monteres i Nordamerika, Sydamerika, Europa samt - for første gang - i Tyrkiet. Køretøjerne sælges og markedsføres som Volvo Lastvogne, Volvo Busser, Renault Lastvogne og Mack Lastvogne.

I forbindelse med underskrivelsen af den nye kontrakt besluttede de to parter også at intensivere deres samarbejde på forsknings- og udviklingsområdet. Målet er at udvikle dækløsninger, som kan udruste fremtidige generationer af køretøjer fra Volvo koncernen, hvor Michelins brændstofbesparende dæk bidrager til energieffektive og miljøvenlige transporter.

– Michelin og Volvo koncernen har samme vision om social og miljømæssigt holdbar mobilitet. Som følge af dette samarbejde kommer Michelin til at give Volvo innovationer, som både forbedrer transportvirksomhedernes kapacitet og samtidig beskytter miljøet, siger Pete Selleck, ansvarlig for Michelins globale lastvognsdækforretning og er medlem af Michelins ledelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078