23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

SKODA HAR VUNDET det tyske rallymesterskab 2010 med holdet Matthias Kahle og Peter Göbel, Skoda Fabia S2000. I finaleafdelingen Saarland Rallye vandt det andet Skoda Fabia hold Marc Wallenwein og Stefan Kopcyk, men andenpladsen var nok til mesterskabet.

RACERKØRERNE MICHAEL CHRISTENSEN, Nicolaj Møller Madsen og Kevin Magnussen har haft travlt med testarbejde i den senere tid i udlandet. Michael Christensen var hurtigst af alle i sæsonens sidste GP3 test på Jerez banen i Sydspanien. Kevin Magnussen var tredje hurtigst i Formel Renault 3,5 test, og Nicolaj Møller Madsen har testet Formel Renault 2,0 i overgangen fra gokart sporten til racerbiler på banerne i Englabd og Tyskland, og ind i mellem en andenplads i Bridgestone Cup KF2, Lonato, Italien.

TORO ROSSO TEAMET i Formel 1 giver nye unge kørere chancen, blandt andet Jean-Eric Vegne, der i år har vundet det engelske Formel 3 mesterskab. Testen foregår i Abu Dhabi.

EFTER EN UHELDIG start på sæsonen lykkedes det for Tim Svanholt/Per Henriksen, Roskilde, VW Golf GTi KitCar, at vinde klassen for tohjulstrukne køretøjer og køre sølvmedaljer hjem i årets sidste DM afdeling i rally. De blev mestre sidste år i samme klasse.

DEN TIDLIGERE FORMEL verdensmester, finske Kimi Räikkönen, har søgt at få et sæde i Formel 1 næste år, men det lykkedes ikke, ifølge hans manager. Om han fortsætter i Citroëns junior rallyteam står hen i det uvisse.

BMW MOTORSPORT HAR udviklet den lille BMW 1 Coupé i en ny skrap version i anledning af 25 året for den første M3. Den lille bil har 3,0 liters dobbelt turbomotor, der yder 380 hk med dobbeltkobling. 0-100 km/t sker på kun 4,8 sekunder. Den kommer til salg i første halvår 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093