23948sdkhjf

Stor medlemstilgang til DSL

Udvidelse i Dæk Specialisternes Landsforening på ikke mindre end 148 procent. Hele Euromaster og Super Dæk Service kæderne er kommet med igen.
- Det er med stor fornøjelse, at vi også i 2011 har tilgang af medlemmer til Dæk Specialisternes Landsforening – og hele 87 af dem - indtil videre. Super Dæk Service kæden og Euromaster kæden (44 centre) har besluttet at blive medlemmer med alle deres forretninger per 1. januar 2011, hvilket naturligvis er en klar styrkelse af foreningen, både økonomisk og strategisk, konstaterer en tilfreds DSL-direktør Volker Nitz i julenummeret af Dæk-Magasinet.

- I løbet af dette år har vi også haft medlemstilgang, hvor både AGL med deres fire forretninger, Tyretrust samt de to enkelte virksomheder, Tip Top Dækservice og Dækbussen, alene gav en ti procents medlemstilgang. Og vi håber naturligvis, at vi kan få endnu flere med, tilføjer han.

- Vi vil helt klart i 2011 bearbejde både de øvrige kæder, hvor der stadig kun er delvist medlemskab i foreningen, og de kæder som stadig er uden for fællesskabet. Enkeltstående dækcentre vil vi naturligvis også forsøge at implementere, da vi har den klare overbevisning, at vi både i forbrugernes bevidsthed, men også i det politiske system, vil stå langt stærkere, når vi er mange om en fælles agenda for branchen, udtaler Volker Nitz.

Gør op med gammel form

- Synlighed og indflydelse er yderst vigtigt, og kun med aktiv indsats og deltagelse kan vi som samlet forening være med til at styrke hver enkelt virksomheds grundlag for succes og fremtid. Vi opfordrer derfor også medlemmerne til at styrke både egen forretning og foreningen, ved at gøre mere brug af de forskellige eksisterende medlemstilbud, og de nye som løbende kommer. Vi vil gerne gøre op med den gamle foreningsform og håber at kunne bidrage med mange nye og spændende tiltag, som både vil have økonomisk, men også social betydning for de enkelte medlemsvirksomheder og deres ansatte, bemærker han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093