23948sdkhjf

Eberspächer opfører Euro6-fabrik

Tyske Eberspächer har netop lagt grundstenen til en 20.000 kvadratmeter stor fabrik i Wilsdruff ved Dresden i det tidligere DDR. Produktionen skal være udstødningssystemer til lastbiler og andre tunge køretøjer, der skal opfylde Euro6 normen fra 2014, i henhold til nye EU-bestemmelser, med hensyn til udstødningsrensning.

De andre anlæg i Eberspächer Gruppen får samtidig installationer til fremstilling af de nye udstødningssystemer. Fabrikken ved Dresden skaber arbejde til 300 mennesker i 2014. Pilotproduktionen forventes at starte allerede i slutningen af næste år.

Tysk presse mener, at den Eberspächer investeringen, med renovering af de lidt ældre fabrikker, giver Eberspächer en enestående mulighed for at blive markedsførende i Europa. Eberspächer producerer de samme systemer i USA, efter de nye skrappere love i USA. Også her er man markedsførende.

Eberspächer er opdelt i to store divisioner. En for lyddæmpere med partikelfiltre og alt hvad der hører sig til, og den anden division med de kendte varmesystemer til biler, lastvogne og busser. Kundekredsen er vokset markant, siden krisen i 2008, med flere nye og store kunder i Asien. Selskaberne beskæftiger 5300 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078