23948sdkhjf

Zenvo ST1 på Biler i Bella

Hermann & Brandt Design Consultancy inviterer til VIP bildesign-event på Biler i Bella - og til Danmarkspremiere på den danske superbil, Zenvo ST1.

Det er første gang Zenvo ST1, som er designet af Hermann & Brandt, vises på en dansk biludstilling - og kun et fåtal har indtil nu set den live. Udover superbilen vil man også kunne opleve Hermann & Brandts Mini/Airstream-koncept, som er resultatet af et co-branding samarbejde mellem Mini og Fritz Hansen.

Til eventen vil bildesignerne Jesper Hermann og Christian Brandt fortælle om tilblivelsen af designet på Zenvo'en samt den kreative proces bag Mini/Airstream-konceptet.

Tidspunktet er torsdag d. 18 marts kl. 12 i Bella Center.

Hermann & Brandt er en af de få danske bildesignvirksomheder. Firmaet beskæftiger sig med skabelsen af bildesign, konsulentarbejde og formidlingen af bildesign i form af både foredrag og workshops - samt design-salgsstræning rettet mod bilimportører og bilsælgere.

Præsentationen af Zenvo og Mini/Airstream blive gentaget torsdag og fredag kl. 16 samt lørdag og søndag kl. 11.30 og 15.30.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078