23948sdkhjf

Flügger sælger AdeKema til WashTec

AdeKema, som er en svensk baseret forretningsenhed i Flügger Group, producerer og sælger produkter til bilvask, og fra 1. januar 2011 bliver AdeKemas produktudviklings- og salgsenhed overtaget af WashTec. Dette bliver startskuddet til et tæt samarbejde.

- Både Flügger og WashTec får gavn af dette nordiske samarbejde. Flügger bringer kemisk knowhow til samarbejdet, og WashTec bidrager med årelang ekspertise og erfaring inden for bilvaskindustrien, forklarer adm. direktør i Flügger, Søren P. Olesen.

- På grund af dets særlige klima kræver det nordiske bilvaskmarked specialfremstillet udstyr og vaskeprodukter. Indtil i dag har WashTec alene været i stand til at servicere en begrænset del af det nordiske bilvaskmarked ved at videresælge produkter fremstillet af en tredjepart. Købet af AdeKema er et vigtigt strategisk skridt for at vinde en større del af det vigtige nordiske marked. For nu bliver vi i stand til at tilbyde en samlet alt-i-et-løsning med udstyr og vaskeprodukter også i Norden, udtaler Houman Khorram, CFO i WashTec AG.

AdeKemas produktudviklings- og salgsenhed bliver overtaget af WashTec, mens produktion og distribution forbliver som en del af Flügger Group. Produktion og distribution nyder nemlig godt af stordriftsfordele i Flügger regi, mens produktudvikling og salg ventes at opnå gavnlige synergieffekter ved at overgå til WashTec, som køber forretningsenheden af Flügger for 20 millioner svenske kroner. AdeKemas årlige omsætning ligger på 35 millioner svenske kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078