23948sdkhjf

Gør elbil til et trygt valg

På Paris Motor Show har Peugeot og ChoosEV netop offentliggjort en hidtil uset ordning i bilbranchen, der har vakt international opsigt: En komplet tryghedspakke, som endelig gør det miljørigtige bilvalg til en reel mulighed for bilkøbere i Danmark.

De to parter støtter de op om de danskere, der vil tage et ansvar for miljøet og vælge en elbil, uden støj, forurening og med stor potentiale for at gøre en forskel for hele miljøets fremtid, nemlig en helt ny og højteknologisk elbil, Peugeot iOn.

Peugeot og ChoosEV forsøger nu at gøre det nemlig både nemt og trygt at eje en elbil. Sammen med en leasingaftale på Peugeot iOn får man tilbudt at købe en månedlig abonnementsordning, der gør det attraktivt at have en innovativ og miljørigtig bil. Abonnementsordningen tager sig af alt fra batteri, opsætning af intelligent ladestander, byttebil til de lange ture, forsikring og døgnservice med mere.

En leasingperiode på tre år og 10.000 kilometer per år koster 5.549 kroner per måned inklusiv moms for leasing og et standard abonnement. Herudover er der mulighed for diverse tilvalgsydelser.

Peugeot iOn, kommer på markedet i starten af 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094