23948sdkhjf

Luksus-MC i øl-tappehal

CPH Lifestyle er Københavns nye luksusevent i TAP1 den 26.-28. februar.
Der er ikke noget for enhver smag, men udelukkende sublime oplevelser for den gode smag, når Københavns nye luksusevent CPH Lifestyle 2010 åbner de store porte ind til Carlsbergs gamle tappehal TAP1. I weekenden 26.-28. februar vil 91 udstillere vise københavnerne det vildeste inden for livsstil, design, rejser, mode, velvære, gourmet, interiør, home entertainment og andre eksklusive oplevelser, lover arrangørerne.

- Der vil altid være plads og råd til kvalitet. Til de oplevelser, der rager bare en anelse ud over det ordinære. Det var vores udgangspunkt, da vi planlagde CPH Lifestyle, og med 91 af de absolut bedste udstillere kan vi se, at vi ramte rigtigt. Der vil altid være et marked for luksusvarer og kvalitetsoplevelser, siger Jimi Kristensen og Bjarke Nielsen fra CPH Lifestyle.

Blandt udstillerne finder man blandt andet Uffe Lauge Jensen, der håndbygger eksklusive og individuelt tilpassede motorcykler til entusiaster fra hele verden. De enkelte dele er udviklet og designet i samarbejde med europæiske og amerikanske virksomheder efter Lauge Jensens helt egne ideer om den perfekte motorcykel. Kombineret med en usædvanlig sikker stilsans har han skabt en moderne, genkendelig og smuk maskine.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.09