23948sdkhjf

Nyskabende Biler for Alle i Herning

Forventer cirka 50.000 besøgende som tidligere i baghjulet på finanskrisen, der aflyste 2009-messen.
27.-30. oktober 2011 holder Messecenter Herning biludstillingen Biler for Alle igen, efter at udstillingen i 2009 blev aflyst på grund af finanskrisen. Siden 1997 har biludstillingen i det midtjyske fundet sted hvert andet år som en salgsmesse arrangeret i samarbejde med bilimportører og -forhandlere, idet Herning-messen skiftes med Biler i Bella på Amager.

Fra De Danske Bilimportører siger direktør Bent Mikkelsen, at Biler for Alle vil få et nyskabende koncept, uden dog at ville gå i detaljer om projektet, som økonomisk rangerer under Messecenter Herning. Han lover dog, at flere detaljer vil komme straks i det nye år.

- Dette års bilsalgstal indikerer, at vi kan tro og håbe på, at krisen er lagt bag os. Så vi forventer at kunne trække cirka 50.000 besøgende som tidligere i Herning, siger Bent Mikkelsen.

Plads til alt

Det københavnske modstykke Biler i Bella måtte i marts i år notere en nedgang på cirka 10.000 besøgende fra 72.234 besøgende i 2008 til 62.857 i år, hvor Thorkild Thyrring en måned efter i april lavede en konkurrerende Racing Festival på Carlsberg-grunden i Hellerup ved København.

- Herning er et godt udstillingssted med fri parkering, og det er de besøgende glade for. Udstillingen vil naturligvis afspejle alt det, der foregår for tiden i autobranchen omkring downsizing, el- og hybridbiler. Men selv om markedet især aftager små biler, skal der være plads til alt på Herning-messen, siger Bent Mikkelsen.

Undværer DM-hal

Han tror dog ikke, at Hernings nye og meget aktuelle kæmpehal i forbindelse med håndbold-DM kommer i spil, idet messecenterets øvrige haller plejer at række.

Hvor nyskabende Herning-messen bliver, hvor der tidligere har været både Kvinde-univers og rockkoncerter med Sanne Salomonsen mellem bilerne, er imidlertid op til økonomien fra arrangøren messecentrets side. I 2006 kuldsejlede et friluft-udstillingsprojekt på Roskilde Festival-pladsen i gode bestræbelser på at tænke anderledes i promoveringen af autobranchens interesser overfor publikum.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078