23948sdkhjf

Dansk Folkehjælp fik dansk autohjælp

Bilsyn fik branchen med på juleindsamling til Dansk Folkehjælp.
Sidst i november så Rikke og Niels Rask i nyhederne på TV2 Øst, at mange familier søgte om julehjælp, men at Dansk Folkehjælp på landsplan manglede 140.000 kroner i forhold til sidste år efter årets indsamling.

Dagen efter iværksatte ægteparret "operation indsamling" og hele virksomhedens samlede netværk blev informeret om opgaven via mail samt telefon, og bedt om at støtte op om projektet.

Allerede anden dag var der indsamlet 40.000 kroner fra virksomheder, private donatorer, børn, foreninger, organisationer m.m.

TV2 Øst dækkede indsamlingen med daglige besøg i virksomheden under hele indsamlingsperioden, og den øvrige presse fik også hurtigt interesse for sagen. Det styrkede sammenholdet i indsamlingen, og satte indsamlingen højt på dagsordenen for en lang række lokale virksomheder.

En kvart million

Dagen for overrækkelsen af det indsamolede beløb var på forhånd sat til tirsdag 7. december. Sløret for det endelige resultat skulle løftes kl. 17 og offentliggøres ved en ceremoni med Dansk Folkehjælp op i synshallen på Stop 39.

En glad og rørt Rikke Rask kunne på dagen overrække kr. 250.000 – skriver en kvart million kroner – til Dansk Folkehjælp.

- Det store beløb kan nu redde julen for en lang række familier i det ganske land. Det er jo imponerende - og super skønt at tænke på, fortæller Rikke Rask.

Generalsekretær Klaus Nørlem fra Dansk Folke hjælp kunne i takketalen fortælle, at han aldrig havde oplevet noget lignende.

- Det er første gang, at et ægtepar har præsteret så flot et resultat, det er ikke mindre end imponerende, fortalte Klaus Nørlem.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158