23948sdkhjf

Uden noget i øjet

Sperian lancerer smallere alternativ til kapselbriller.
Ved arbejde med slibning, fræsning og mejsling bliver partikelindholdet i luften ofte meget højt, hvilket medfører at almindelige beskyttelsesbriller ikke giver tilstrækkelig beskyttelse.

En del håndværkere fravælger kapselbriller hovedsagligt på grund af et klodset design.

SP1000 fra Sperian kombinerer moderne, smidig design med komfort og justerbar pasform. Beskyttelsesbrillerne er udformet til at klare vanskelige miljøer, og de beskytter mod sol, vind, støv og luftbåret smuds. SP1000 er derfor et perfekt valg til medarbejdere inden for byggebranchen og andre tunge industrier.

SP1000 har en ergonomisk udformning med blød og fleksibel næsebro, blød vattering på stængernes ender samt justerbart nakkebånd. Brillerne giver derfor optimal beskyttelse i støvede og vanskelige arbejdsmiljøer i lighed med traditionelle kapselbriller.

Linser i farver

Stefan Vincze, Product & Sales Manager for øjenbeskyttelse hos Sperian mener, at mange brugere føler sig lidt latterlige med traditionelle kapselbriller og synes at de er ubekvemme at bære en hel arbejdsdag.

- Så er SP1000 et perfekt alternativ, fordi vi har slanket designen uden at gå på kompromis med de beskyttende egenskaber. Der medfølger desuden både stænger og nakkebånd for en mere fleksibel anvendelse, fortæller han.

Brillerne fås i linsefarverne klar, HDL gul og grå, og samtlige linser er udstyret med Dura-streme-belægning, der kombinerer Sperians linsebelægninger med dugbeskyttelse på indersiden og beskytter mod ridser på ydersiden, hvilket giver linserne tre gange længere levetid.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094