23948sdkhjf

Hold da helt fast med magneter

Milwaukee har udviklet en række kraftfulde magnetisk løsninger, som kan slås til og fra ved blot at dreje et håndtag.
Magswitch serien fra Milwaukee indeholder magnetiske jordklemmer, firkantede magneter, hængekroge, justerbare vinkler og 90 graders vinkler.

Teknologien tilbyder høj styrke og kontrol over permanente magneter, hvilket giver brugerne mulighed for sikker fastgørelse af emner, hurtig, præcis opstilling, reparation og fastgørelse af stålelementer.

jordklemmer til svejsning kan tændes og slukkes, hvilket gør, at man hurtigt og let kan stille op, svejse og fortsætte til næste opgave. De er tilgængelige i tre forskellige størrelser: 200 ampere, 300 ampere og 600 ampere.

De magnetiske jordklemmer forbinder øjeblikkeligt, sparer brugeren tid og er nemme at anvende.

De fuldt justerbare Magswitch vinkler til fastholdes af emner, der skal svejses, kan roteres, hvilket giver mulighed for at indstille og holde emnerne i mange forskellige vinkler. Tænd/sluk funktionen holder vinklerne rene, og gør det nemt at fjerne vinklen uden brug af magt. Vinklerne kan nemt holde på både rør og lige flader.

Vinkler er tilgængelige i 30 mm og 50 mm, og er helt enkelt de mest alsidige firkantede svejsemagneter nogensinde.

Magswitch 90 graders vinkler bruges når svejsningen skal være præcis 90 grader. De kan indstilles til at holde både indre og ydre vinkler.

Der er mulighed for at tilføje yderligere magneter for højere styrke. Ligesom de øvrige magneter holder de på rør og lige flader.

Noget at hænge sig i

Et andet tidsbespare4nde produkt i serien er Milwaukee Magswitch hængekrogen.

Den er perfekt til hurtigt og nemt at hænge dine værktøjer, lamper, kabler, slanger, skruer, bolte m.m. Ved at anvende hængekrogene har du alt, hvad du behøver inden for rækkevidde. De er tilgængelige i to størrelser med henholdsvis 11 kilo og 18 kilo holdekraft.

De firkantede magneter giver mulighed for hurtig og nem placering og fastholdelse af stål på flere forskellige sider. De fås i størrelserne 30 mm, 50 mm og 70 mm.

De firkantede magneter anvender et kraftfuldt magnetisk felt, som tændes ved at dreje håndtaget 180°. De maskinelle 90° vinkler sikrer præcis placering.

Magneterne kan desuden fastgøres på selvgjorte stativer eller holdeanordninger via de indre gevindhuller på alle magnetens sider.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093