23948sdkhjf

Svanholt vandt Yokohama Mesterskabet Øst

Tim Svanholt og makkeren Per Henriksen, Øm ved Roskilde, VW Golf GTi Kitcar, vandt for tredje gang i træk en klasse og totalsejr i Yokohama Mesterskabet Øst, der blev afviklet i Nykøbing Falsters industriområde på en 7,2 kilometer lang bane, der skulle køres fire gange.

I starten var banen fugtig med fordel til biler med træk på alle hjul, men da det klarede op, blev det mere lige, oplyser Tim Svanholt, der havde problemer i starten i det fugtige vejr. Men heldigvis for ham kludrede rallyobservatøren i den nærmeste konkurrentbil i det, da det blev til en omgang mere på banen end foreskrevet, og sejren gik til Øm-holdet.

Vinder i klassen op til 1600 ccm blev Anders Lysén/Jacob Madsen, Sorø-Dianalund, Suzuki Swift, der også sikrede sig mesterskabet. De vandt afdelingen foran det jyske hold Benny Pedersen med ny makker Ditte Kammersgaard, Peugeot 106 Evo, med kun et par sekunders forspring.

DM-finalen afvikles ved Nyborg den 31. oktober.