23948sdkhjf

Continental indvier fabrik i Kina

En fabrik for divisionerne chassis, sikkerhed, powertrain og interiør er netop blevet indviet af Continental i Kina. Fabrikken ligger i Jiading ved Shanghai, og er opført på grund af det stigende Continental salg i hele Asien og skal blandt andet øge produktionen sammen med de andre fabrikker i Kina.

Continental samarbejder med det lokale selskab Jiading Industrial Zone, JDIZ. Første fase er indviet med 20.000 kvadratmeter, og skal udbygges de næste år. Der er arbejde til 800 ansatte, hvilket forventes at stige til 1500 med næste udbygning. Fra 2015 skal der fremstilles 7,5 millioner hydraulik- og elektronisk-dele, tre millioner trykte kredsløb, fem millioner dørkontrol-moduler og en del mere, der sendes som OE leverancer til produktionen af biler i Kina, Sydkorea og Europa.

Hertil kommer sikkerhedssystemer, der skal forbedre sikkerheden på bilerne i Kina, såsom ABS og ESC med mere, samt et nyt MK-100 ABS-system fra næste år, og MK-100 elektronisk stabilitetskontrol i en ny avanceret udgave fra 2014.

Interiør-divisionen arbejder konstant på at gøre kabinerne mere smarte, moderne og endnu mere komfortable, hvor man fokuserer på karrosseri, elektronik samt dæk- og batteri information. Powertrain divisionen udvikler mere miljøvenlige automattransmissioner til de kommende bilnyheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094