23948sdkhjf

En weekend med den vildeste luksus

Til oktober får Århus sin egen luksusevent i Scandinavian Congress Center - blandt andet med Danmarkspremiere på Audi A1.
I weekenden 22.-24. oktober vil Scandinavian Congress Center blive fyldt med den nyeste og vildeste luksus inden for livsstil, design, rejser, mode, velvære, skønhedsprodukter, gourmet, interiør og andre eksklusive oplevelser.

- AAR Lifestyle 2010 er århusianernes egen luksusevent. En weekend hvor man kan se, smage, prøve og købe drømmeoplevelser, kvalitetsprodukter og luksusydelser af enhver art. Vi vil vise Århus, at der stadig er både plads og råd til drømme, siger Bjarke Nielsen og Jimi Kristensen fra eventfirmaet Frontlife, der i foråret trak 7900 gæster ind til et tilsvarende arrangement i København.

- Det viste sig at vi havde ret, da vi gik i gang med at arrangere luksusevents som AAR Lifestyle. Der vil altid være et marked for kvalitetsoplevelser. For luksusvarer, for eksklusive nydelser, for unikke serviceydelser. Det er alt det, vi vil vise i denne weekend. En luksusevent, der peger frem og viser vej, siger Bjarke Nielsen og Jimi Kristensen.

AAR Lifestyle byder på mere end 70 udstillere der kan nære drømmene om et liv i overhalingsbanen, både for ham og for hende. Blandt andet vil Helle Thorup Spa vise det bedste fra en verden af wellness og forkælelse, Juveler Hingelberg kommer med nogle af verdens mest berømte og eftertragtede schweizerure fra Breitling, og Audi har Danmarkspremiere på den længe ventede Audi A1.

- På AAR Lifestyle kan man få oplevelser, der rager et godt stykke ud over det ordinære. Det er måske et liv for de få og de udvalgte, men faktisk er det slet ikke usandsynligt, at mange af os kan være med. På vores eget niveau. Vi er rigtig glade for den store opbakning og velvilje vi har mødt fra vores udstillere, der hver især repræsenterer det allerbedste inden for deres område, siger Bjarke Nielsen og Jimi Kristensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078