23948sdkhjf

Høje mål hos FTZ

Grossisten FTZ Autodele og Værktøj A/S forbereder visionsplan, som skal give en omsætning på 1,4 milliarder kroner og over 1000 konceptværksteder.
- Vi har i FTZ direktionen netop fastlagt hovedlinjerne i vor nye Vision Plan. Efter at vi i sidste regnskabs periode rundede 1,2 milliarder kroner i omsætning, går vi nu efter at nå op på minimum 1,4 milliarder kroner inden for ganske kort tid, udtaler FTZ’s øverste direktør, Jens Sørensen.

I den forbindelse mødes alle FTZ’s funktionschefer først i marts måned til et strategi- og udviklingsmøde og seminarium i Århus.

- Her vil fællesskabet udarbejde en stor og ny Optimerings- & Ekspansionspakke for FTZ. Direktionen har grundrammerne klar, nu skal fællesskabet så fylde grenene ud på væksttræet, fortæller Jens Sørensen.

- Vi vil i de kommende år blandt andet give lods på følgende områder: Fra over 700 til minimum 1000 konceptværksteder. En web afdækning på minimum 60 procent. Millioninvestering i et utal af nye web optimeringsværktøjer - FTZ skal have Europas bedste web katalog). Ugentlig tilgang af hundrede vis af nye varenumre (endnu større kapitalbinding i vore lagre) samt flere transport-, leverings- og logistik optimeringer rundt om i det ganske land, forklarer han.

Hertil kommer fokus på retur varer (minimering) og eventuelle kritiske reklamationsbehandlinger, en markant forøgelse af selskabets interne og eksterne uddannelsesbudget, dannelsen af et FTZ Sælger Akademi, endnu flere internationale storaftaler med de bedste leverandører til autobranchen, udbygning af IT platforme og mere FTZ branding.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094