23948sdkhjf

Ny salgsdirektør ser lys forude

Jan Klausen har afløst Georg Jensen hos Helge Andersen Automobiler.
Efter 47 år i autobranchen, heraf de sidste 22 år med salg af biler hos Helge Andersen Automobiler, har den 62-årige salgschef, Georg Jensen, valgt at gå på pension og trække sig tilbage til en bolig i de svenske skove, hvortil villaen i Rødovre blev byttet for et par år siden.

Ny salgsdirektør er den 43-årige Jan Klausen, som er tiltrådt per 4. januar. Han har solgt biler i autobranchen i 22 år og kommer fra en stilling som flåde- og logistikchef hos Hertz gennem fem år. Gennem årene har han solgt biler fra Lada, Daihatsu og Subaru, Volvo-Renault, Toyota og nu for tredje gang Citroën.

Helge Andersen Automobiler as er autoriseret forhandler af Citroën, Suzuki, Mitsubishi og SsangYong og beskæftiger 65 ansatte i de to afdelinger i Ballerup og Herlev.

Jan Klausen peger på, at det for tiden går rigtigt stærkt med privatleasing, hvor også hans nye arbejdsplads har flere strenge at spille på.

- Det sidste halve år er det gået rigtigt stærkt med privatleasing, som er blevet mere lukrativ end for blot et år siden, blandt andet fordi leasingselskaberne har hele Europa som marked til afsætning af de brugte biler uden afgift, siger Jan Klausen.

- Jeg tror, at 2010 bliver endnu et svært år for bilbranchen globalt og i Europa. Men jeg tror, at skattereform og lave renter vil give et opsving i Danmark, når vi nærmer os april. Jeg forventer, at 2010 bliver bedre end 2009 – dog uden at det bliver et jubelår, tilføjer han.

Jan Klausen er bosat i Taastrup, er gift og har fire børn i alderen 0-8 år.

Der er farvel og goddag reception torsdag den 14. januar kl. 15-17 hos Helge Andersen Automobiler på Energivej 2 i Ballerup
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093