23948sdkhjf

Splinternye delebiler i hele landet

Hertz er for tiden i fuld gang med at skifte delebilerne ud, og de sidste er snart ude på de mange delebils-parkeringspladser rundt om i landet.
Alle Hertz Delebils-medlemmerne kan derfor være blandt de første til at køre i en helt ny Ford Fiesta eller Ford Focus Stationcar. I løbet af kort tid kommer der også nye varevogne, og det bliver Ford Transit, som man blandt andet kan fragte møbler og storindkøb i.

- Delebiler er økonomiske og praktiske - både for private og for virksomheder. En delebil erstatter 4-5 personbiler, nedsætter trafikintensiteten og er bedre for miljøet. Hertz Delebilen giver fleksibilitet til at vælge mellem forskellige bilstørrelser fra gang til gang - alt efter behov - og bestilles nemt og hurtigt på www.delebilen.dk døgnet rundt. Delebilen afhentes på en af parkeringspladserne. Man betaler kun for den tid, man har bilen, og for de kørte kilometer - prisen er endda inklusive brændstof. Efter brugen stilles bilen tilbage, hvor man tog den. Nemmere kan det ikke blive, mener flådechef Michael Johansen.

Størstedelen af Hertz Delebilerne lever allerede i dag op til målsætningen om en maksimal CO2-udledning på 120 g/km, hvilket er lavere end EU's kommende krav.

Hertz har for nylig skrevet kontrakt med Det Økologiske Råd om, at Hertz' flåde af personbiler i 2012 mere end overholder de strengeste miljøkrav - Cleaner Car Contracts Gold Fleet.

Hertz Delebilen blev grundlagt i 1998, og der holder i dag Hertz Delebiler i de større danske byer på specielle parkeringspladser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094