23948sdkhjf

Tre millioner på Mercedes-Benz museet

Det nye museum Mercedes-Benz i Stuttgart, som blev indviet i maj 2006, havde indtil udgangen af 2009 haft mere end 2,8 millioner besøgende. Besøgende nummer tre million forventes i løbet af de første måneder i 2010. 15 procent kommer fra udlandet, fra over 150 lande.

- Der er grund til at glæde sig over, at det nye museum er blevet en succes. Mere end 97 procent af alle besøgende giver udtryk for stor tilfredshed, 98 procent vil viderebringe deres oplevelse og anbefaling til venner og bekendte, mens 82 procent af alle mener, at besøget har været langt bedre end forventet, udtaler chefen for Mercedes-Benz Museum GmbH, Michael Bock.

Motor-magasinet har tidligere besøgt det nye museum og kan varmt anbefale at lægge vejen forbi Stuttgart, hvis man alligevel er på de kanter.

Museet er bygget op som de seneste Mercedes-Benz udstillinger på IAA i Frankfurt. Man tager en elevator op til øverste etage og går hele vejen ned med en grundig gennemgang i bilens historie med alle de spændende kapitler, også under verdenskrigene, samt hele selskabets racinghistorie, der startede meget tidligt.

Det var i Stuttgart, at Gottlieb Daimler og Carl Benz startede bilens historie helt tilbage i 1886 med det første motordrevne køretøj, som er det første man ser på øverste etage i en fornem kopi. På flere udstillinger har Mercedes-Benz givet de besøgende mulighed for at prøve en tur, blandt andet på IAA-Messen i Frankfurt i 2007.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125