23948sdkhjf

Magna vil overtage Karmanns tagsystem

Firmaet Karmann i Osnabrück trådte i betalingsstandsning i 2009. Flere har vist interesse for Sparte tagsystemet, som Karmann har udviklet. Blandt andet den østrigsk-canadiske Magna, der også bød på Opel.

Et andet tilbud skal være fra Webasto, ifølge tysk presse, der oplyser, at Magna chefen Frank Stronach har haft samtaler med ministerpræsident Christian Wulff, CDU, i Niedersachsen, der samtidig sidder i VW-bestyrelsen.

Hos Karmann arbejdede cirka 350 ansatte med tagsystemerne, hvor kunderne blandt andet var VW, BMW, Renault og Nissan. Sparte selskabet under Karmann har også datterselskaber i Mexico og Polen, som ikke er ramt af de økonomiske problemer.

VW er inde i billedet som køber af Karmann anlægget i Osnabrück, hvor VW har planer om at fremstille biler fra 2011. De er dog ikke interesseret i at overtage udviklingen og produktionen af tagsystemerne.

Sparte skal forblive uafhængigt, så de fremover kan servicere nye fremtidige kunder med nye investorer. Det har både repræsentanter fra VW og Karmann udtalt til "Hannoversche Allgemeine Zeitung".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095