23948sdkhjf

Bil Revyen 2011 er på gaden

Bilfabrikanterne arbejder på at fremstille mindre motorer med lavere brændstofforbrug, men det behøver ikke at være kedeligt at køre i en ny bil med en mindre motor, der er mere miljøvenlig. Sådan lyder foromtalen omkring begrebet downsizing, der er centralt for mange af de nye biler i Bil Revyen 2011, der nu er til salg som et flot og nyttigt opslagsværk for alle bilinteresserede.

Den nye Fiat Multiair 1,4 liters motor tages med som eksempel med illustrationer – en velkørende og trækglad maskine, der har fået flere hæderspriser. Da Motor-magasinet for nylig kørte med motoren i den nye Alfa Giulietta, nåede vi dog langtfra de fine forbrugsværdier, som loves.

Men der er mange andre nyheder at se og læse om i Bil Revyen 2011, såsom den første nye tocylindrede motor i nyere tid, en dristig konceptbil fra Mazda, som måske viser vejen for en kommende afløser for Mazda6, samt de mange nye el- og hybridbiler.

Billeder og omtalerne omfatter 525 nye biler, motorer, forbrug, mål og tekniske opbygning, vurderinger af sikkerhed fra Trafikstyrelsen, garantier, priser på hvide og gule plader, data og specifikationer på mere end 1500 nye biler, guide til privatleasing, 3D billedleksikon, og som nævnt de mange nye el- og hybridbiler. Det er et udmærket leksikon at have stående i bogreolen, når snakken går i vennekredsen om de nye biler, motorer og teknik.

Bil Revyen er udkommet hvert år siden 1965, og er siden 2004 skrevet af journalist Steen Bachmann, Bil Magasinet.

Bil Revyen 2011, 212 ill. sider

Udgiver, forlaget Benjamin Media.

Fås i boghandler, stormagasiner og kiosker.

Pris: 149.95 kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078