23948sdkhjf

MC-optimisme hos Suzuki

Suzuki MC igen nr. 1 i Danmark i 2009.
Suzuki MC ligger atter i spidsen over de mest solgte motorcykler i Danmark. 2009 endte med en total markedsandel på 31,7 procent på motorcykler over 125 cc.

Efter en hård sæson hvor den økonomiske krise har presset mange kunder til at udskyde køb af motorcykel, kan Suzuki endnu engang glæde sig over at være bedst sælgende motorcykelmærke totalt set.

- Endnu mere interessant er tallene når man sammenligner totalsalget af motorcykler over 125 cc hos de fire japanske mærker. Her er det tydeligt, at hver 3. solgte nye motorcykel i 2009 var af mærket Suzuki, siger Jesper Reinhardt.

SV650 har været årets sællert hos Suzuki, en model der også vil være at finde i kataloget for 2010, til en pris på 69.995 kroner.

- Helt generelt lægger Suzuki et stort arbejde i at få mere gang i salget for 2010. Et af de spændende tiltag, der allerede er gjort, er prisnedsættelser på op til 30.000 kroner for tidligere års modeller. De mange modeller kan ses i detaljer på Suzukis hjemmeside www.suzuki-mc.dk, siger Jesper Reinhardt.

Derudover kommer der to nyheder for 2010 sæsonen: En ny sports-touring model med betegnelsen GSX1250FA, som tegner til at blive dette års sællert. Motorcyklen kan bedst beskrives som en krydsning af den populære Bandit med en hel-kåbe fra sports-cyklen GSX. Den er storebror til forrige års nyhed GSX650F og leveres med ABS samt et stort udstyrsprogram.

Den anden nyhder er cruisermodellen VZ800, der har fået en kraftig ansigtsløftning i forhold til 2009, og designet byder nu på bløde former, masser af krom og checket lys.

- Hos Suzuki glæder vi os til den nye sæson og er sikre på, at året vil byde på fremgang for det generelle MC-salg og for Suzuki-mærket i særdeleshed, udtaler Jesper Reinhardt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11