23948sdkhjf

BorgWarner overtager Dytech

BorgWarner udvider sit produktsortiment inden for EGR ved at købe Dytech ENSA, der producerer kølere til recirkulation af udstødningsgas og integrerede EGR-moduler.

Med placeringer i Spanien, Portugal og Indien beskæftiger Dytech cirka 1000 medarbejdere og leverer til kunder såsom Renault/Nissan, VW/Audi, Ford, Fiat, Navistar, GM, Daimler, PSA, Suzuki, Mahindra & Mahindra, Tata, MAN med videre. Dytech ENSA's omsætning i 2009 var cirka 180 million dollar.

-Fra både et teknologisk og et geografisk synspunkt er dette opkøb et fremragende strategisk match, siger Timothy M. Manganello, formand og adm. direktør for BorgWarner.

-Ved at kombinere ENSA's kølerteknologi med BorgWarners teknologiske ledelse inden for produkter såsom turboladere og EGR-ventiler vil der opstå både driftsmæssige og ingeniørmæssige synergier. Tilsvarende giver opkøbet ekstra markedsmuligheder inden for både person- og erhvervskøretøjer og forstærker BorgWarners evne til at servicere kunder globalt, tilføjer han.

Afkølet EGR hjælper med til at reducere udledninger af NOx og partikler fra benzin- og dieselmotorer. Med købet af Dytech ENSA kan BorgWarner nu tilbyde kunderne komplette systemløsninger i én pakke.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079