23948sdkhjf

God generalprøve i rally

BP Racing, Bramming, fik en vellykket generalprøve efter vinterens strabadser med optimering af den lille Peugeot 106. Den er blevet hurtigere, oplyser teamets pr-mand Allan Christensen.

Det blev bevist i det netop afviklede årlige Nordborg Rally, hvor Bramming teamet, Benny Pedersen og Preben Jensen, blev nummer to efter vinderholdet Martin Johansen/Finn Thomsen i en noget hurtigere Subaru Impreza.

- Det lunede og viste os, at det, vi har forbedret og fornyet, virker korrekt i den første rigtige funktionstest i år. Bilen har fået ny undervogn, lavere gearing, forbedret motor og en hurtigere styring, fortæller Benny Pedersen. Han tilføjer, at motoren helst skal holdes i kog med høje omdrejninger det meste af tiden.

På de første par prøver skulle bilen lige køres ind, men efter de fire første prøver begyndte de gamle tider at vise sig. Dog med den undtagelse, at sidste prøve var uden servostyring, som blev ødelagt, da en eller anden form for defekt havde ramt den nye pumpe. Nu skal de mindre ting rettes til de næste udfordringer.

Bramming-holdet skal i år deltage Yokohama Vest serien, Fårvang Rallysprint, Mini Rally-serien, et par DM-rallyes og mindre grusløb i Sverige.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063