23948sdkhjf

Årets Læreplads 2010

Byllemos Automobiler i Aabenraa er i finalen.
Landet over har lærlinge igennem efteråret indstillet deres gode lærepladser i konkurrencen om at blive Årets Læreplads. I Region Syd var det AutoMester-værkstedet Byllemos Automobiler fra Aabenraa, indstillet af automekanikerlærling Johannes Nymann Hansen, der vandt som årets bedste lokale læreplads. Præmieoverrækkelsen foregik ved et festligt arrangement den 27. september på EUC Syd i Aabenraa.

Nu skal Johannes N. Hansen og Peter Byllemos til København, for Byllemos Automobiler er, som en af kun tre virksomheder, gået videre til den landsdækkende finale.

I morgen den 24. november overrækker undervisningsminister Tina Nedergaard prisen til den endelige vinder, som så kan kalde sig Årets Bedste Læreplads i 2010.

Direktør Finn Karlsen fra EUC Syd, glæder sig over nomineringen:

- Vi har været med i konkurrencen gennem de efterhånden 11 år, den har løbet, men det er første gang, at en virksomhed med tilknytning til EUC Syd er gået helt til finalen.

Finn Karlsen er imponeret over den store indsats som alle virksomhederne, der er blevet indstillet på EUC Syd, gør for deres elever, men han er ikke i tvivl om, at prisen i år gik til den helt rigtige, for Johannes’ indstilling var særligt god.

- Den var både velskrevet og velbegrundet, og det fremgår helt klart, at han på arbejdspladsen hos Byllemos har helt særligt gode vilkår. Johannes skriver jo, at han oplever høj faglighed, stor arbejdsmoral og respekt for sine præstationer, og det at Byllemos Auto gør særlige indsatser for at både deres lærlinge og medarbejdere oplever tillid og anerkendelse, giver også en ekstra dedikation. Vi tror på, at det er Byllemos Auto, der vinder i år, siger Finn Karlsen.

Vinderen bliver hvert år fundet blandt de mange hundrede lærepladser, der landet over indstilles af lærlinge, der virkelig skønner på deres virksomheder, og det er med til at sætte spot på, at Danmark har en af verdens bedste erhvervsfaglige uddannelser.

Præmieoverrækkelsen vil ske onsdag den 24. november kl. 11–12 hos

Danske Erhvervsskoler på Ny Vestergade 13 i København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079