23948sdkhjf

Langt bedre ny farvemåler gør kortene overflødige

Selv om man sidder med en god hånd, kan man godt smide kortene. For med Spies Heckers opdaterede ColorDialog farvemåler med ny software er der ingen grund til at rode med de gammelkendte farvekort – selv om de fås til såvel den nye Hi-TEC 480 som til Serie 280/285, hvor der nu findes omkring 28.000 forskellige farvenuancer.

- Jeg har i testperioden dobbelttjekket med farvekort mod måleren, og i ni ud af ti tilfælde kom jeg og farvemåleren til det samme resultat. Dog går jeg ofte ind og korrigerer recepten for metameri, men det behøver man ikke nødvendigvis, siger autolakerer Frank Winther, Svends Autolakereri.

Her bruger autolakererne nu farvemåleren langt mere end tidligere. Også fordi man kan måle en hel række biler på en gang, blande lakken i forvejen og lade computeren holde styr på opgaverne. Ved fejlvejning, når tankerne måske er ved kalenderpigen i spisestuen, udregnes en korrigeret blanderecept.

Eneste forudsætning for et korrekt måle- og maleresultat er et godt maskinpoleret 10x10 centimeters område af bilens lak, inden måleren lægges til lakken i de foreskrevne tre forskellige vinkler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079