23948sdkhjf

Nordjysk virksomhed får internationale designpriser

Inelco i Fjerritslev, der blandt andet producerer og sælger batteriladere, har fået to internationale designpriser til en nyudviklet serie af batteriladere.
I de sidste tre år har Inelco arbejdet på at forbedre batteriladerserien Keepower med nyt design og nye smarte funktioner.

Arbejdet er for nylig blevet præmieret med en tysk designpris, der gives til industrielt design, iF Design Award. Her dystede 1016 deltagere fra 38 lande med 2486 produkter i konkurrencen om iF Product Design Award. Og på den anden side af Atlanten har Inelcos batteriladerserie modtaget den amerikanske designpris Good Design 2009, ligeledes for industrielt design. Her var 40 forskellige lande med i konkurrencen.

-Det er endnu meget nyt, men vi har fået mange positive henvendelser efterfølgende, så det er helt sikkert noget, der vil påvirke salget, siger Søren Rødbro, indehaver af Inelco.

Nye features

-Vi har desuden arbejdet med nye features til batteriladerserien, der er noget anderledes end, man er vant til, siger Søren Rødbro.

Batteriladeren har blandt andet fået tilført lys, så mørke motorrum ikke er noget problem. Batteriklemmerne er også nye og anderledes end man er vant til. Desuden indeholder batteriladeren en tester, der kan vurdere behovet for boost.

Inelco sælger batteriladere til alle, der bruger batterier, det vil blandt andet sige autoværksteder, camping-, både- og MC-forhandlere. Autobranchen er dog den største kundegruppe og står for 60-70 procent af det samlede salg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204