23948sdkhjf

Grossister på Vestsjælland i fusion

31 daglige afgange til værkstederne i området fra au2parts grossisterne i Slagelse og Ringsted.
De to au2parts grossister i henholdsvis Slagelse og Ringsted er per 1. januar i år fusioneret. Sammenlægningen sker for at styrke leveringsevnen til kunderne og optimere logistikken.

Tim Søndergaard Söderhamn, der netop er indtrådt som medejer af det fusionerede selskab, siger om baggrunden:

- Bjarne og jeg har hidtil drevet hver vores forretning - men med et stigende samarbejde. Vores vareture er naturligt blevet tæt forbundet, for at vi hurtigt kan bytte varer eller skaffe varer fra vores hovedlager i Glostrup (CAC). Men ved at fusionere selskaberne har vi mulighed for endnu bedre at koordinere vores vareture, så vi sikrer vores kunder de bedste konkurrencemæssige fordele over for slutbrugeren, fordi vi så både i Ringsted og Slagelse nu er hurtigst til at levere reservedele. Ringsted kører således dagligt fem ture og Slagelse dagligt fire ture, hvilket samlet giver 31 daglige afgange til værkstederne i området.

- Det betyder, at vores værkstedskunder har et forspring i forhold til deres konkurrenter, der bruger andre leverandører i nærområdet, fordi vi altid kan sikre hurtig levering af dele til vores kunder, tilføjer han.

De værksteder, der har brug for ekstra fleksibilitet og selv ønsker at spare tid, benytter desuden web-kataloget – så kan de selv efter normal lukketid arbejde videre på bilerne og sikre, at delene bliver leveret på 8-turen næste morgen. Og skulle der dukke noget uforudset op, så åbner ordretelefonerne allerede kl. 7.30 alle hverdage.

Salgsarbejde

Bjarne Jørgensen, der har stået bag opstarten af au2parts slagelse, er begejstret for sammenlægningen.

- Ikke alene giver det hurtigere adgang til flere reservedele, men det betyder også, at vi på en række andre områder forbedrer vores kundeservice, og jeg kan koncentrere mig om salgsudviklingen. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at den kraftige ekspansion, vi har haft i Slagelse, til tider har betydet, at jeg selv har været fastlåst i ekspeditionen. Sammenlægningen betyder, at jeg nu får større mulighed for at fokusere på det udadvendte salgsarbejde uden at skulle spekulere på, om telefonerne bliver passet herhjemme, siger Bjarne Jørgensen.

Nyansat afdelingsleder

I forbindelse med sammenlægningen, har man samtidig udvidet på personalesiden, hvor Peter Jacobsen netop er startet som afdelingsleder i Ringsted. Han kommer fra en lignende stilling fra en lokal konkurrent i Ringsted, men ønskede efter 20 år nye udfordringer.

Fusionen giver mulighed for en ny ansvarsfordeling, hvor Bjarne Jørgensen får det samlede salgsmæssige ansvar for hele området, mens Tim Søndergaard Söderhamn bliver ny administrativ leder for begge afdelinger.

Fusionen får ingen direkte indvirkning for kunderne, idet de kendte telefonnumre beholdes, ligesom begge afdelinger vil fortsætte uændret, men som ovenfor nævnt med ekstra personale og et bredere vareprogram.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126