23948sdkhjf

Elektronisk miljøledelse

Auto & Miljø klar med systemet E-Miljø til autobranchen.
Auto & Miljø har brugt 2009 på at udvikle E-Miljø og er nu klar til at tilbyde det elektroniske miljøledelsessystem E-Miljø til autobranchen.

Systemet er udviklet således, at virksomheden får sin egen profil på Auto Desktop. Her oprettes alle virksomhedens stamoplysninger og procedurer. Herefter kan virksomheden, ved at lægge forbrugstal ind måned for måned, få et billede af virksomhedens miljøtilstand.

- E-Miljø er et ledelsesværktøj, hvor virksomheden får samlet overblik over alle data omkring energi, miljø og arbejdsmiljø. Dermed kan virksomheden være på forkant med udviklingen, og iværksætte korrigerende tiltag, hvis for eksempel forbruget går i den forkerte retning og dermed spare penge, forklarer Anette Åkesson, leder af Auto & Miljø.

E-Miljø er udviklet, så både den mindre og den større virksomhed kan benytte systemet.

- Det har været vigtigt for Auto & Miljø at udvikle ledelsessystemet, så det er enkelt at benytte i hverdagen samt giver et godt overblik for virksomheden, påpeger hun.

Det samlede overblik

Hvis man leder i en koncern, kan man fremadrettet via E-Miljø få et samlet overblik over samtlige afdelinger - en viden som er vigtig for overblikkets skyld.

E-Miljø giver virksomheden:

Overblik over arbejdsmiljø-, miljø– og energiregistreringer

Samlet dokumenthåndtering

Forudsætninger for at kunne leve op til krav i Grønt Værksted og ISO 14001

En opdateret lovliste

Elektronisk APV med dynamisk handlingsplan

Mulighed for nemt og hurtigt at udskrive en miljøredegørelse

Gratis telefonsupport på E-Miljø
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095