23948sdkhjf

Tysk teknologi i 90 procent af bedst sælgende biler

Siemens PLM Software anvendes i næsten alle bilmodeller i verden i dag.
Siemens PLM Software, Siemens PLM Software, en forretningsenhed i Siemens’ division for industriel automatisering og førende leverandør af software og tjenester til product lifecycle management (PLM), oplyser, at Siemens PLM Softwares teknologi er anvendt i over 90 procent af de bedst sælgende biler, som blev udstillet på USA’s førende bilmesse North American International Auto Show.

Siemens PLM Softwares verdensførende teknologi har været anvendt til at planlægge, vurdere og koordinere den tekniske udvikling og fremstilling af disse køretøjer.

Siemens PLM Software imødekommer missionskritiske behov hos førende producenter af originalt udstyr (OEM) inden for autobranchen for fremme af samarbejdet inden for komplekse, tekniske funktioner og udvidet supply chain. Ved at nedbryde barriererne mellem de tekniske funktioner, tilbyde adgang til informationer i realtid og foretage analyse og simulering har Siemens PLM Software tilført tocifrede effektivitetsforbedringer, oplyser selskabet.

- Iagttagere i bilbranchen har bemærket, at Siemens PLM Software, i betragtning af deres brede vifte af produkter og globale tilstedeværelse, bliver anvendt i næsten alle nye bilmodeller i hele verden i dag, siger Dick Slansky fra ARC Advisory Group.

Ifølge International Organization of Motor Vehicle Manufacturers blev der i 2008 produceret over 68 millioner biler verden over, hvoraf der i over 64 millioner er brugt Siemens PLM Softwares teknologi. Ifølge brancheanalyser er antallet i 2009 endnu højere end i 2008.

- Når man ser på bilmarkedet er PLM-teknologi mere end bare design. Det er korrekt, at design er en del af PLM softwaren, men det indbefatter ikke digital produktion og produktdatastyring, som er to af de mest betydningsfulde og omkostningseffektive områder for bilindustriens fremtid, udtaler Joe Barkai fra IDC Manufacturing Insights.

- Ud af de 16 OEM’er, som producerer mere end en million køretøjer om året, anvender 15 Siemens PLM Softwares teknologi til udvikling og produktion af deres køretøjer, siger Chuck Grindstaff fra Siemens PLM Software. Ud af de 30 største OEM’er anvender 26 Siemens PLM Softwares teknologi til udvikling og produktion af deres køretøjer, hvilket vil sige flere end nogen anden af Siemens PLM Softwares konkurrenter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084