23948sdkhjf

Studerende designer energieffektive biler

For fjerde år i træk præmierer, FuturEnergia - et online-pædagogisk projekt om energispørgsmål - unge europæiske studerendes bedste ideer om energieffektivitet, klimabeskyttelse og ressourceeffektivitet. Denne gang var de studerende blevet bedt om at designe en bil, der bruger så lidt brændstof som muligt, og at designe en energiforsyning, der opfylder energibehovet for 10.000 mennesker, uden brug af fossile brændstoffer.

De unge mennesker har præsenteret meget flotte løsninger, hvor det går igen, at udfordringerne ikke ville have været mulig uden brug plast, oplyser en pressemeddelelse.

Vinderne af hver kategori fra Danmark, Italien, Portugal og Polen mødes i Bruxelles den 13. januar kl. 17.30. De skal præsentere deres energieffektive ideer ved en prisuddeling under ledelse af MEP Edite Estrela. Hun er næstformand for udvalget for Kvinders Rettigheder og Ligestilling.

Konkurrencen er arrangeret af PlasticsEurope, European Association of Plastics Manufactures, og European School Net, der er et internationalt partnerskab mellem 31 europæiske undervisningsministerier. Dette års FuturEnergia konkurrence omfattede 1500 elever mellem 10 og 20 år fra 27 lande i hele Europa.

Mere på www.futurenergia.org
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093