23948sdkhjf

Sølvmedalje til autolakerer

21-årige Jonny Lindholm fra pierre.dk scorede den ypperste udmærkelse, da han bestod svendeprøven som autolakerer.
At belønningen er af sølv, skal man ikke lade sig narre af, for der findes slet ikke guldmedaljer, når det handler om svendeprøver.

Hos pierre.dk i Hobro har 21-årige Jonny Lindholm netop modtaget sit svendebrev efter veludført dåd – og han fik karakteren 12A, som er ensbetydende med topkarakter.

- Det er jeg selvfølgelig utrolig glad for. Når man nu har arbejdet med autolakering i snart fire år, så er det naturligvis dejligt, at der også kommer en belønning i form af en førsteklasse svendeprøve, fortæller Jonny Lindholm, der er blevet tilbudt at blive hos pierre.dk efter endt læretid. Et tilbud, som han straks har takket ja til.

- På den måde er jeg fortsat en del af en fremadstormende virksomhed, som faktisk den største af sin art i Europa. Vi har et rigtig godt arbejdsklima, og det har stor betydning, understreger Jonny Lindholm, som reelt afslutter sin læretid med udgangen af januar.

Skoleopholdene under læretiden er foregået på Teknisk Skole i Silkeborg, og det var også her, at den unge autolakerer hentede topkarakteren.

Under selve svendeprøven skal man blandt andet foretage lakreparation og lakering, men man skal også skriftligt forklare, hvordan – og ikke mindst hvorfor – man gør, som man gør.

Stolthed i Hobro

Endelig skal lærlingen også vise, at han eller hun er kompetent udi farvelære. Her skal man med fri hånd blande fire farver sammen, så man skaber en eksakt farve, der er givet på forhånd.

Hos pierre.dk i Hobro er der også stolthed at spore, for det er trods alt ikke hver dag, at en lærling består svendeprøven med topkarakter.

- Jeg er stolt af Jonny, som har lavet et flot stykke arbejde. Men i virkeligheden er jeg ikke så overrasket, for han er virkelig dygtig og en meget ivrig medarbejder, fortæller Henrik Rosenborg Pedersen, der er ansvarlig for pierre.dk i Hobro.

- Jeg er utrolig glad for, at vi har endnu medarbejder, som opnår topkarakter i en svendeprøve. Jeg mener, at det er med til at afspejle det høje niveau, som vores kæde er indbegrebet af. Så et stort tillykke til Jonny, udtaler Pierre Legarth, der både er grundlægger af og direktør for pierre.dk.

- Virksomheden har ry for innovative løsninger og en meget høj kvalitetsstandard, som også er blevet belønnet med priser og udmærkelser. Og kvalitet handler også om medarbejderne. Det har altid været vigtigt for mig at behandle medarbejderne godt og give dem mulighed for at uddanne og udvikle sig. Og netop Jonny Lindholm er et godt eksempel på, hvordan man kan udvikle sig eksplosivt hos pierre.dk, påpeger Pierre Legarth, der er stolt af sin medarbejders fine præstationer.

Mere end 60.000 lakeringer

Selskabet pierre.dk blev grundlagt i 1985 og etablerede i 2005 nyt stort hovedsæde etableret i Kolding. Her råder virksomheden over et af de mest moderne autolakeringscentre i verden. Selskabet har aftaler med en lang række bilforhandlere og -kæder, og Pierre Legarth forventer, at virksomheden i år vil foretage omkring 60.000 reparationslakeringer i den snes afdelinger, som lakkæden i dag råder over.

Mere på www.pierre.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126