23948sdkhjf

Reklameværdien ligger i navnet

Holbæk Autolakering er seneste nye medlem af LAKexperten-kæden. Indehaver Allan Blinkilde inddragede sit markedsføringsbudget for at frigive penge til indskuddet, som gør virksomheden til det 51. medlem af LAKexperten-familien.
Egentlig havde Allan Blinkilde sat en sum penge af til markedsføring af sin autolakerervirksomhed, Holbæk Autolakering. Men pengene kanaliserede han for nylig ind som indskud for at blive aktionær i den landsdækkende autolakererkæde, LAKexperten A/S.

- Alene i navnet ligger der meget markedsføring gemt, mener Allan Blinkilde, der overtog Holbæk Autolakering for godt og vel et år siden.

For Allan Blinkilde var der dog også andre væsentlige argumenter for at kaste sig ud i kædefællesskabet frem for at stå alene.

Erfaringerne med at drive forretning er i Allan Blinkildes tilfælde ret begrænsede. Til gengæld har han en stor viden om lak i kraft af i alt 12 års beskæftigelse hos henholdsvis Baden Jensen og Spies Hecker i Tyskland.

- Jeg mener bestemt, at jeg har noget at give til de andre aktionærer i kraft af den baggrund, jeg har med. Men jeg har også en klar fornemmelse af, at jeg kan forvente at få noget igen fra de andre aktionærer. I LAKexperten er der en indbyrdes forståelse for at give og tage. Og det er også den indstilling, jeg selv bringer ind, fastslår Allan Blinkilde og fortsætter.

- Noget andet, som blev afgørende for min beslutning om at gå med, var at jeg nu får adgang til et stort uddannelsesprogram, som ikke kun kommer mig selv til gode, men også mit personale. Det er uhyggelig vigtigt, at man tager sig tid til at dygtiggøre sig, fastslår Allan Blinkilde.

Højner det faglige niveau

Forespørgslen om at blive en del af LAKexperten-kæden blev bragt i spil af to nuværende aktionærer, Tåstrup Autolakering og Speed Color i Randers. Og netop det faktum glæder kædekonsulent Bo Søndergaard.

- Det i sig selv beviser jo, hvilken indstilling der hersker i vores kæde. Vi ser generelt hinanden mere som kolleger end som konkurrenter. Og det er i bund og grund også vores helt store styrke, fordi vores aktionærer ad den vej får adgang til en uhørt stor mængde viden, som kommer dem til gode i både en faglig og siden hen også i en forretningsmæssig sammenhæng, mener Bo Søndergaard.

Han hæfter sig desuden ved, at der med ankomsten af Holbæk Autolakering er tilført LAKexperten en stor ekspertise inden for kerneproduktet lak.

- Allan råder over en unik viden, som er eftertragtet, og som kan højne vores niveau i hele kæden. Derudover er Holbæk Autolakering rent geografisk placeret et sted, hvor vi tidligere havde et hul på Danmarkskortet. Derfor er tilkomsten af Holbæk Autolakering også en cementering af, at vi har som mål at tilbyde hele Danmark lakeringsarbejde af allerhøjeste kvalitet, fastslår Bo Søndergaard.

Holbæk Autolakering har eksisteret i 27 år og blev før Allan Blinkildes overtagelse af virksomheden drevet af storebror Johnny Blinkilde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078