23948sdkhjf

Fynsk bilhus går til MesterBiler

Stage Olsen Automobiler A/S går med i kæde.
Det store bilhus i Odense – Stage Olsen Automobiler A/S – har valgt at blive medlem af den landsdækkende bilforhandlerkæde MesterBiler.

- Vi har længe haft et ønske om at få Odense på vores MesterBiler landkort – og med tilgangen af Stage Olsen Automobiler A/S tør jeg godt sige, at vi har fået et af Fyns flotteste bilforretninger som repræsentant, udtaler Tommy Stuckert, kædechef hos MesterBiler, der glæder sig til samarbejdet der officielt starter op den 1. februar i år.

Indehaver Johnny Stage Olsen udtaler ligeledes, at han ser frem til samarbejdet med MesterBiler og de 21 andre medlemmer i kæden.

- Kædesamarbejdet med MesterBiler og den landsdækkende markedsføring, de tilbyder, skal gerne være med til at styrke vores forretning yderligere, og dermed forventer vi en øget fokus på både bilsalget og værkstedet, udtaler Johnny Stage Olsen.

- Endvidere giver samarbejdet med MesterBiler adgang til en lang række leverandøraftaler, hvor vi kan se en del besparelser i forhold til vores egne individuelle aftaler. De store fællesindkøb gavner alle medlemmer i kæden – og endvidere får vi adgang til kædens ServiceSikrings-produkt, som dækker vores kunder ind i hele landet mod uforudsete nedbrud på biler købt hos os, fortsætter Johnny Stage Olsen.

Stage Olsen A/S har solgt brugte biler gennem mere end 30 år. Virksomheden omsætter for cirka 40 millioner kroner om året og sælger omkring 300 biler årligt. Virksomheden beskæftiger syv medarbejdere, og den daglige ledelse varetages af firmaets grundlægger og ejer Johnny Stage Olsen. I april 2006 flyttede virksomheden ind i et bilhus på Thorslundvej, 100 meter fra forretningens oprindelige placering.

Øget interesse

- Vi søger fortsat efter flere medlemmer til MesterBiler, og vi mærker nu en øget interesse for vores MesterBiler-koncept. En stor del af denne kommer i øjeblikket primært fra større forhandlere – heriblandt også mærkeforhandlere, der overvejer at gå i et betydeligt billigere koncept, end det de sidder i i dag. Vi tager alle henvendelser seriøst og holder dem naturligvis dybt fortrolige, siger Tommy Stuckert og tilføjer:

- Vi får tilgang af yderligere et nyt medlem i det jyske - forventeligt per den 1. marts, så vi derefter er oppe på 23 medlemmer. Navnet kan vi dog endnu ikke løfte sløret for, da medlemmet endnu mangler at informere sine nuværende samarbejdspartnere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078