23948sdkhjf

Swiss Tuning Show 2010

Swiss Tuning Show er den største udstilling i Schweiz for tuningsudstyr, som de senere år er blevet mere og mere populært med en ganske stor årlig omsætning i udstyr. Udstillingen afvikles i weekenden den 22.-23. maj, og kun disse to dage, hvor interesserede fra hele Europa drager til Geneve.

Showet afholdes i de samme haller, som den store årlige internationale biludstilling, Palexpo, lige ved lufthavnen i de to haller 5 og 6 på i alt 36.000 kvadratmeter. Mere end 1000 biler forventes i år, og mange bilklubber, hvor der uddeles intet mindre end 90 trofæer til de bilejere, som stiller med specielle, velholdte biler.

Hertil kommer udendørs konkurrence som drifting og burn out, og masser af fuel girls, som det hedder i programmet.

Det er fjerde gang, udstillingen Swiss Tuning Show afvikles. Den er blevet større for hvert år siden starten. Stemningen er yderst positiv, som det var tilfældet på den store udstilling ved Bodensee for nylig. Den tyske komponentindustri til tuning, VDAT, forventer en stigning i omsætningen på op mod 60 procent i år. Næsten samme melding kommer fra Swiss Tuning Show 2010 i Geneve. Mere om Swiss Tuning Show på www.swisstuningshow.ch.

.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125