23948sdkhjf

Bedste dansker i EM Rallycross

Ulrik Linnemann, Motorsport Nordjylland, har været den bedst placerede danske deltager ved EM i rally cross i både 2008 og 2009. Han er med i DASUs Team Danmark-satsning for firehjulet motorsport og har hen over vinteren gennemført diverse træninger som opbygning af fysik og løbetræning med mere. Sidst på 2008-sæsonen, skiftede han bil til en Peugeot 207 Super 1600 i Division A-trin, som omfatter tunede motorer. Han deltog i alle 10 arrangementer, tællende til EM-serien rundt i Europa i 2009 med et slutresultat som nummer 10 af 39 kørere fra 12 forskellige lande.

- Det er skrappe og meget ambitiøse kørere, som deltager i EM-serien. Man får intet foræret, men jeg kan dog se tilbage på 2009 med en sejr i Sverige, hvor to russere gik så meget til stålet, at de blev udelukket og den slåskamp holdt jeg mig bagved - og vandt.

Den lille hurtige bil er gennem vinteren blevet opgraderet. Karrosseriet er lettet for 60 kilogram, og han har fundet 10 ekstra hk i motoren. Han har netop været i Frankrig for at erhverve et specialbygget motorsports-karrosseri hos Peugeot Sport til den kommende sæson, og han er så heldig og dygtig, at en del gode sponsorer har satset penge på ham med støtte. Det er blandt andet Danco Oil, Blue Segment, EG Skilte, DASU, Bilelektrikeren, Vesthimmerlands Autolakering, Alternative Engineering med flere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08