23948sdkhjf

Ny formand for Håndværksrådet valgt

De 20.000 små og mellemstore virksomheder i Håndværksrådet har fået ny formand - Niels Techen.
Direktør og civilingeniør Niels Techen blev i dag valgt som ny formand for Håndværksrådet, som er Danmarks eneste hovederhvervsorganisation, der udelukkende kæmper for små og mellemstore virksomheder.

Dermed bliver Niels Techen formand for mere end 20.000 små og mellemstore virksomheder fordelt på knap 100 branche- og arbejdsgiverforeninger samt lokale håndværker- og industriforeninger.

Valget skete på Håndværksrådets kongres i København, hvor Niels Techen blev valgt til at afløse tidligere formand Niels-Erik Lundvig.

Niels Techen er formand for en af Håndværksrådets største branche- og arbejdsgiverorganisationer inden for byggefagene, Dansk Håndværk, og har siddet i Håndværksrådets bestyrelse siden 2006.

Vigtigere end nogensinde

I lyset af krisen og de problemer, konjunkturerne skaber for SMV’erne nu, er Håndværksrådets rolle som talerør for Danmarks små og mellemstore virksomheder særligt vigtig, mener den nyvalgte formand.

- Lige nu har samfundet mere behov for Håndværksrådet end nogensinde. De problemer, samfundet har, oplever de små og mellemstore virksomheder som nogen af de første, og SMV’erne er selve fundamentet for Danmarks økonomi, siger Niels Techen.

- Derfor bør enhver ansvarlig dansk politiker interessere sig for SMV’ernes vilkår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078