23948sdkhjf

Salg og god stemning

FTZ roadshow 2010 blev en fin succes. 2300 værkstedskunder på besøg.
FTZ roadshow 2010 blev en god succes, melder den store autogrossist. 2300 værkstedskunder besøgte roadshowet de seks steder i Danmark fra 3. til 11. maj.

Starten gik i Aalborg, hvor hele 550 kom på besøg, siden fortsatte karavanen over Holstebro og Vejle til Odense med 6. maj med 375 besøgende. Afslutningen skete mandag i Næstved og tirsdag den 11. maj i Glostrup med flest, nemlig 580 besøgende – primært fra det storkøbenhavnske, men der kom også en bus helt fra eksempelvis Asnæs.

- Det er gået rigtigt godt – afdelingerne har gjort et stort arbejde. Vi har også i år haft flere leverandører med – 25 mod 5 sidste år, og der har været flere nyheder at vise frem. Der har været en utroligt positiv stemning og et pænt salg – den frie del af branchen har det tilsyneladende fint, sagde værktøjsproduktchef Hans Andersen tirsdag i Glostrup. Han har været med på hele turen.

Showet, som kørte fra kl. 14 til 20, bød også på arbejdende stande, nyt inden for specialværktøj, gaver til de første 50 kunder, digitale skihop, lodtrækning om en Le Mans tur samt mikro-akademi med to indslag, dels om værkstedsdrift og –økonomi og dels om sikkerhed i den moderne bil.

Gentagelse

Også vicedirektør Leif Larsen er begejstret for FTZ’s roadshow nr. 2.

- Det har været en god succes. Det har været både fagligt, socialt og hyggeligt, men vejret måtte gerne have været bedre. Jeg tror, vi gentager showet næste forår – også i Aalborg og Odense, men ellers fire andre steder, blandt andet Sønderjylland, Vest- og Nordsjælland. Her vil vi slå mere på vores uddannelser, hvor vi i dag har fire mand fast tilknyttet. Men interessen og responsen fra vores kunder er også enorm på dette felt, udtaler Leif Larsen.

Der er nu fundet 18 vindere af en VIP-tur til Le Mans med fly direkte til banen og en overnatning i anden weekend af juni. Sammen med vindere fra en SKF- og en FTZ Plus-kampagne sender FTZ samlet 40 autobranchefolk af sted til Le Mans.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063