23948sdkhjf

Vi kan se det går fremad

Endelig kom der gang i rustbehandlingen efter lang tids stilstand.
- Det er ikke kun forårsfornemmelser, men vi har en klar opfattelse af, at nu er der kommet gang i arbejdet på Suvo-stationerne landet over, siger Palle Pedersen, LHG/SUVO Danmark, der forhandler Suvo-produkterne.

Der kommer samme toner fra Suvo-stationerne. Kunderne er bevidste om, at deres bil skal holde noget længere end de måske havde tænkt i første omgang og "så må man jo helle passe lidt på den", fortæller de. Selvfølgelig har den hårde vinter med mange tusind tons salt spredt ud over de danske veje også medvirket til en øget opmærksomhed på rustbeskyttelsesområdet bilerne har jo nærmest kørt i en "salttåge" hele vinteren, så det handler jo for bilisterne at få vasket bilens undervogn og alle svært tilgængelige steder med rigelig vand efterfulgt af tørring inden rustbeskyttelsesproceduren.

SUVO har 65 stationer spredt pænt ud over hele Danmark

- Det er også tydeligt, at værksteder og autoforhandlere nu henviser langt flere kunder til SUVO centrene end tidligere, siger Palle Petersen.

Det er gået op for værkstederne, at der også på dette område ligger nogle indtjeningsmuligheder for dem. I disse tider hvor der er øget fokus på eftermarkedssalg er der virkelig gang i samarbejdet mellem SUVO Centrene og værkstederne/ autoforhandlerne.

- De har måske ikke tidligere skænket det så mange tanker, de har måske heller ikke taget sig tiden til at tale med deres kunder om, hvordan de (mekanikerne) har oplevet vognens rustbeskyttelsestilstand, som de har set, når de var under bilen i anden anledning, siger Palle Petersen.

- Så alt i alt går det slet ikke så ringe endda. Vi er i hvert fald fyldt med masser af optimisme i SUVO Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111