23948sdkhjf

Tectyldanmark.dk er etableret

Eurodeal Autoparts A/S har nu etableret sin hjemmeside for Tectyl rustbeskyttelse, hvor en kæde er under opbygning.
www.tectyldanmark.dk kan de danske bilister læse om fordelene ved Tectyls produkter samt ved enkel søgning finde nærmeste center.

Eurodeal Autoparts A/S, som står for forhandling af Tectyl rustbeskyttelsesprodukter, er i gang med at opbygge et landsdækkende net af centre, således at alle danske bilister indenfor rimelig distance kan nå Tectyls produkter.

På hjemmesiden findes der desuden et special-afsnit for kædens centre, hvor de kan hente vigtige oplysninger, som blandt andet omfatter detaljerede sprøjteskemaer for korrekt påføring af produkterne til specifikke vognmærker.

Samtidig med hjemmesiden er der udarbejdet et Tectyl koncept frem til 2015.

- Idegrundlaget er, at Tectyl i Danmark vil medvirke til, via de mest miljøvenlige produkter, uddannelse, samarbejde og effektiv markedsføring, at skabe den bedste platform for vores Tectyl centre, forklarer direktør i Eurodeal Autoparts, Michael Ullerup.

- Vores Vision er at gøre Tectyl i Danmark markedsledende, landsdækkende og fortsat førende indenfor markedsføring af miljørigtige produkter.

- Dette, sammenkoblet med målrettet uddannelse og teknisk support til vore Tectyl centre, stor nærhed til markedet og vores idegrundlag, gør Tectyl i Danmark til den absolut bedste samarbejdspartner indenfor branchen, fortæller Michael Ullerup.

- Med baggrund i vores idegrundlag og vision er der udarbejdet en handlingsplan, som eksisterende og kommende centre vil blive præsenteret for.

- Vi ser derfor frem til de kommende år, hvor tingene skal etableres på det danske marked, siger Michael Ullerup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093