23948sdkhjf

Miljøvenlig biludstilling

Under titlen “The International Eco-Friendly and Sustainable Mobility Show" bliver der fra 20. til 23. maj i Madrid afholdt en biludstilling, som viser de nyeste bilmodeller sammen med produkter og serviceydelser fra elektricitetsselskaber, leverandører af laderinfrastruktur og selskaber, der beskæftiger sig med vedligeholdelse.

Udstillingen foregår i hal tre og fem i Feria de Madrid, og her vil man blandt andet kunne se nærmere på de nyeste hybridmodeller og køretøjer, drevet af naturgas, brint, biobrændstof, solenergi og el såvel som biler med et lavt udslip af CO2. Besøgende vil også få mulighed for at diskutere de seneste udviklinger.

Udstillingen er arrangeret af Ifema i samarbejde med det spanske Institut for Energibesparelse og Diversifikation, og formålet er at fremme de transportformer, der reducerer trafikkens skadelige påvirkninger af miljøet.

Der vil være adgang for industriens aktører samt pressen den 20. maj fra kl. 9 til 19, mens den brede offentlighed har adgang fra 21. til 23. maj kl. 10-21.

Læs mere på http://www.ifema.es/Institucional_06/not...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093