23948sdkhjf

Støttede brysterne med Skoda Fabia Greenline

Vinderen af en hvid Fabia Combi Greenline fra Skoda i Støt Brysterne indsamlingsshowet BrystGalla 2010 blev Janne Olsen fra Aalborg.

En meget glad Janne fik overrakt sin Fabia Combi af distriktschef Peter Møller Jensen fra Škoda, direktør Claus Ottesen fra SMC Biler i Aalborg og den lokale repræsentant fra Kræftens Bekæmpelse Torben Færk.

Škodas direktør Henrik Blom er rigtig godt tilfreds med at have støttet den gode sag.

- Vi er nu sponsor for Støt Brysterne indsamlingen for tredje år i træk, og vi er stolte af at kunne give et væsentligt bidrag i form af en ny bil til så flot et indsamlingsresultat. Vi føler oprigtigt, at Støt Brysterne er en meget vigtig sag, der vedkommer rigtig mange familier. Og da Škoda er et udpræget familiemærke, føler vi os forpligtet til at være en del af indsamlingen, udtaler Henrik Blom.

Indsamlingsshowet BrystGalla 2010 blev afholdt den 30. oktober og blev vist direkte på TV3. Showet markerede afslutningen på en måned med indsamlinger, lokale og nationale aktiviteter, auktioner og events til fordel for Støt Brysterne, som er Kræftens Bekæmpelses årlige kampagne til fordel for kampen mod brystkræft.

I alt blev der i år samlet 21,2 millioner kroner ind mod 17,6 millioner kroner i 2009.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065