23948sdkhjf

Yamaha på Danmarks turné

Yamaha er på Danmarks turné i ugerne 22 og 23 med 10 forskellige events rundt i landet. Arrangementerne finder sted hos store byggemarkeder som Stark og Bygma med flere. Her vil der være Dewalt skruekonkurrencer ved den store Dewalt truck, hvor de bedste går videre til finalen ved MotoGP i Valencia.

Første præmien er en ny 2010 R1 i speciel MotoGP design, dog uden registreringsafgift. Dertil kommer, at deltagerne ved de lokale events også deltager i en Skandinavisk konkurrence, hvor vinderen bliver udtrukket sidst i juni. Præmien er også her en Yamaha R1 2010 i specielt Dewalt design, og igen uden registreringsafgift. De lokale Yamaha forhandlere deltager også i de 10 events i Danmark.

Flere Yamaha modeller er nedsat under kampagnen. XV 1900, der normalt koster 279.998 kroner, er nedsat til 219.998 kroner. Den fås i sort, hvid eller blå. Den store Yamaha model har hermed mulighed for at blive kongen i Cruiser klassen. De 10 events afholdes i Silkeborg, Randers, Viborg, Kolding, Vejle, Roskilde, Slagelse, Holbæk, Herlev og Hvidovre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172