23948sdkhjf

Ny chef for BMW Danmark

André Janssen-Timmen afløser Søren Worck Jepsen.
Den 1. marts tiltræder André Janssen-Timmen som administrerende direktør for bilimportøren BMW Danmark A/S. Han afløser dermed Søren Worck Jepsen, som siden slutningen af 2007 har gennemført den såkaldte Nordic Number One-strategi, hvorigennem en række funktioner er blevet integreret i BMW Nordic i Stockholm.

Klaus Kibsgaard, direktør for BMW Group Nordic udtaler, at Søren Worck Jepsen loyalt og kompetent har støttet den udfordrende proces, det har været at flytte vitale funktioner til Stockholm.

- Det er samtidig lykkedes at styre BMW Danmark igennem den finansielle krise, sådan at BMW’s andel af luksussegmentet er steget med 26 procent trods et fald i bilmarkedet generelt. Sørens beslutning om at forlade BMW er forståelig, og jeg ønsker ham al mulig held og lykke fremover. Jeg er sikker på, at vi vil opnå ny fremgang i Danmark under André Janssen-Timmens ledelse, siger Klaus Kibsgaard, direktør for BMW Group Nordic.

André Janssen-Timmen har arbejdet for BMW Group siden 1996 og har haft mange forskellige stillinger inden for salg og marketing. Sidst som Head of Operations i BMW Groups europæiske salgsregion.

Janssen-Timmen begyndte sin BMW karriere allerede under universitetsstudierne som sælger hos en BMW forhandler, og efter ansættelsen hos BMW Group arbejdede han med produktions- og markedsplanlægning i oversøiske lande. Herefter blev han ansvarlig for salget af BMW motorcykler, først i BMW Group Holland og siden i hele Europa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078