23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

FLERE TYSKE MEDIER efterlyser en Orden til Sebastian Vettel fra den tyske regering, i lighed med den, som blev tildelt bundes-fodboldtræner Joachim Löw, efter bronzemedaljerne ved fodbold VM i Sydafrika.

RALLYKØREREN BENNY PEDERSEN, Bramming, BP Racing, vandt i år guld i to turneringer: DASU Mesterskabet i Minirally og Yokohama Mesterskabet Vest. Han missede den tredje guldmedalje, da han ikke deltog i DM-klassen for DK-biler. Økonomien er sagens kerne, oplyser han, og ser gerne en storsponsor træde til.

PIRELLI HAR GENNEMFØRT de første test af dæk til Formel 1 sæsonen 2011 med succes i Abu Dhabi. Næste test forgår i disse dage i Bahrein, og den sidste officielle test før næste sæson i februar. Der er endnu ikke oplyst på hvilken bane.

FORMEL 1 TEAMET Toro Rosso, søsterteam til Red Bull, har skrevet kontrakt med den 21-årige Daniel Riccardo, Australien, som er et direkte resultat af Red Bull Young Driver Programmet. Han blev nummer to i Formel Renault 3,5 i år, og vandt sidste år det engelske Formel 3 mesterskab. De to kørere fra i år, Sebastien Buemi, Schweiz, og Jaime Alguersuari, Spanien, har fået forlænget kontrakten i 2011. Toro Rosso benytter Ferrari-motorer, mens Red Bull benytter Renault-motorer.

RENAULT HAR LANCERET en lille Twingo Gordini med de karakteristiske fartstriber hen over bilen. Den er udstyret til sportsbrug, og ladet op med godt 100 hk under hjelmen, samt masser af komfortudstyr.

TYSKE ADAC HAR kåret Årets Bilsportskørere 2010. Det blev Timo Bernhard, 29 år, der har vundet alle de store langdistanceløb, og årets Juniorbilsportskører, den kun 14-årige Henry Jacobi, der vandt junior VM i motocross.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078